Not known Factual Statements About Google Analytics Nedir

Wiki Article

google analytics nedir

Trafik Kaynakları: Kullanıcılar nereden geliyor? Bunu öğrenmenin en iyi yolu, Internet sitenize bağlantı vererek trafik sağlayan kaynakları bilmektir.

This is without a doubt a useful resource you need to take full advantage of! Continue reading to find out how you are able to leverage Google Analytics to better know how your internet site is communicating with your viewers.

Google Analytics kurulumu için öncelikle bir Google hesabına sahip olmanız gerekir. Eğer yoksa kolayca yeni hesap oluşturabilirsiniz.

Internet tasarım şirketi birNC olarak bu önemli sorulara yanıtlar vermeye çalışalım. Ancak siz yazıyı okumadan bu servisi kendim keşfetmek istiyorum diyorsanız aşağıdaki resmi tıklayarak hemen keşif yolculuğuna başlayabilirsiniz.

Google Analytics, aynı kapsamdaki boyutları ve ölçümleri birlikte eşleştirir ve standart raporlar oluşturur fakat dilerseniz kendi tercihleriniz ile kişiselleştirilmiş raporlar da tercih edebilirsiniz. Daha fazla detay için tıklayın.

Google Analytics'in diğer Google araçlarıyla entegrasyonu sayesinde hangi sosyal kanallarda elde edilen verileri takip etmek mümkün olmaktadır?

Find out more For Enterprises An individual platform that integrates your promotion and analytics, so you're able to act on purchaser insights more quickly.

Using this information, your Corporation doesn’t must surprise which ads and webpages Google Analytics Nedir are driving engagement and bringing your audience over a path toward generating conversions.

☞ Reklam analizi özelliği ile sosyal medyadaki ve arama ağlarındaki reklamlarınızın performansını ölçebilir, pazarlama kampanyalarınızı ve reklamlarınızı maksimum etkili hale getirebilirsiniz.

The newest Edition of Google Analytics, generally referred as GA4, encompasses supplemental options concentrating on predictions, customizability, and privacy. Many of these features is usually shown as:

Kullanıcıların ne sıklıkta tıkladığını ve hangi reklamların en çAlright işe yaradığını anlayın

 Arama Motoru Optimizasyonu hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak hemen dijital pazarlama uzmanlarımızla iletişime geçin.

Using this type of data, your Corporation doesn’t have to surprise which ads and webpages are driving engagement and bringing your audience on the route toward producing conversions.

Google Analytics’in neden bu kadar faydalı olduğunu anlamak için, nelerin izlenmesine propertyımcı Google Analytics Nedir olduğuna dair temel bir anlayışa sahip olmak önemlidir.

Report this wiki page